Το παρακράτος τρομοκρατεί με όρους μαφίας, Έλληνες υπαλλήλους σε πρεσβείες

Το παρακάτω σημείωμα που αναρτήθηκε στο fb δείχνει καθαρά πώς το παρακράτος δρα με όρους μαφίας και “κτυπά” ακόμα και Έλληνες υπαλλήλους που εργάζονται σε πρεσβείες μας στο εξωτερικό. Το πλέον ανατριχιαστικό είναι η “επιχειρηματολογία” των παρακρατικών που έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο μιας υπαλλήλου της πρεσβείας μας στο Βερολίνο, διότι, κατά το κατεστραμμένο τους μυαλό “σίγουρα έχει αγοραστεί με λεφτά από δωροδοκίες”.

Διαβάστε, και φρίξτε…

*****

Γράφει η Barbara Papaspiliou

Ανταπόκριση από το Βερολίνο- Καμπούλ

4 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρα 4.30 τα ξημερώματα

Τα «γνωστά-άγνωστα» καλόπαιδα βάζουν φωτιά και καίνε το αυτοκίνητο μας έξω από το σπίτι μας.

Όπως μας ενημερώνουν στην προκήρυξη που έβγαλαν αναλαμβάνοντας την ευθύνη:

«Παρακολούθησαν στενά το ελληνικό κράτος και διαπίστωσαν πως η κυβέρνηση και το δικαστικό σώμα ήταν αμείλικτοι στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα και του Γ. Μιχαηλίδη. Επίσης είδαν το βίντεο του Ζακ Κωστόπουλου και την εκτέλεση του Ν. Σαμπάνη, τη δολοφονία του Βασίλη Μάγγου. Αίμα στάζει από τα χέρια των ελληνικών αρχών.

Η νέα Χούντα ξεκίνησε επίσης και την κατασκευή του Μετρό στα Εξάρχεια την περίοδο των διακοπών του Αυγούστου. (Άκου εκεί κάτι πράγματα)

Οι διπλωμάτες που βρίσκονται στο εξωτερικό στις ελληνικές πρεσβείες δεν είναι παρά έμποροι. Έμποροι προμηθειών όπλων για το στρατό και την αστυνομία.

Ο τουρισμός είναι η κύρια πηγή εσόδων της χούντας για να πραγματοποιήσει το δολοφονικό της πρόγραμμα.

Όταν η αποστολή των Direct Action Cells είναι να διασφαλίσουν ότι ο φόβος θα περάσει στην άλλη πλευρά, οι επιθέσεις θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα στο ιδιωτικό περιβάλλον του αντιπάλου. Για παράδειγμα, μπροστά από το σπίτι ενός διπλωμάτη της ελληνικής Πρεσβείας στην ήσυχη συνοικία του Lichterfelde. Εκεί βάλαμε φωτιά στην οδό Magaretenstraße στο όχημα του με διπλωματικές πινακίδες. Και μάλιστα ως καλωσόρισμα στον Υπουργό Κικίλια, τα ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου.

Ήταν μια ακριβή BMW που σίγουρα περιήλθε στην ιδιοκτησία του διπλωμάτη μέσω χρημάτων από δωροδοκίες

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα τζιμάνια του επαναστατικού αγώνα για τη μεγάλη τους επιτυχία. Πετύχατε διάνα!

Επειδή είστε τέτοιες διάνοιες θα πετύχει ο αγώνας σας  μπράβο!

Μόνο κόψτε τα ναρκωτικά για να βλέπετε καλύτερα πόσο πολυτελή αυτοκίνητα καίτε.

Επίσης να σας δώσω πρόσβαση στο λογαριασμό μας για να δείτε κ τις μίζες. Είναι τόσα πολλά που μπορούμε να δώσουμε κ σε εσάς. Και πάλι συγχαρητήρια!

Read Previous

Όταν η προσφορά μιας εταιρείας θεωρείται “αδίκημα”…

Read Next

Λιζ Τρας: Πολιτική ηγέτις με προοπτική, ή κακέκτυπο της Θάτσερ;